HTML

népszámolok

Népszámláló biztos vagyok, vannak tapasztalataim, ezeket irom le, szigorúan név és cim nélkül.

Friss topikok

Címkék

albérletek

2011.10.03. 21:10 oc

Ma sikerült kideritenem az emeletráépitéses cimeimet.

Az egyik házban [nevezzük A-nak] van 4., 5. emelet. Igen ám, de a 4. emeletre a B házból van a bejárat és a postaládák [teljesen más ház] az 5. emeletre pedig a C házból, ami ráadásul egy másik utca... Persze a C házban van 5. emelet 1-4, illetve van egy másik 1-4, de az az A házhoz tartozik...
A dolog pikantériája, hogy C ház az egyik biztosé, a C-házon az Ahoz tartozó 4-5 emelet az enyém... És persze tök jól összekeveredtek a C/4-5/1-4 ajtók a C[A]/4-5/1-4 ajtókkal.

Mindegy, nem érthető, lényeg, hogy szivás az egész, de nagyjából sikerült a boritékok nagy részét végre kivinni.

Ami érdekes, hogy az albérletekben nem nagyon akarnak a személyek válaszolni. Volt aki szó szerint azt mondta, hogy ő nem lakik ott. Pedig minden nap látják a szomszédok, hogy ott él... Az albérletet megértem valahol, hiszen a tulaj fél, hogy lebukik, mert illegálisan adja ki a lakást... Megintcsak azt gondolom, az kamuzik, akinek van valami félnivalója, vaj van a füle mögött.

Ezt sajnálom, mert anyagi szempontból rosszabbul járunk.

Azt még érdekes megállapitani, hogy nagyon sok üres lakás van... olyan is, amit ki se adnak. Kicsit igazságtalan az élet, sokan eközben az utcán élnek...

Ennyi, elfáradtam, pedig ma csak 3 óra ment el.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nepszamolok.blog.hu/api/trackback/id/tr863276346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása